logo van Orbu

Onafhankelijke Raadgeving Buysse Bjorn


OrBu Stabiliteit Expertise Energie Advies Contact

 

Energie
Voor al uw technische vragen en energievraagstukken rond verwarming, sanitair warm water, warmtepompen, zonne-energie, ... kunnen wij u advies bieden voor een financieel haalbare en/of bewust ecologische keuze voor uw gezinswoning, uw BEN-woning* of uw passiefbouw.

* Een BEN-woning is een bijna-energieneutrale woning. Vanaf 2021 dient elke nieuwbouwwoning in Vlaanderen een BEN-woning te zijn.

Wij kunnen u adviseren omtrent uw nieuwbouw en renovatieprojecten. Ook voor complexen met meerdere wooneenheden (bijvoorbeeld appartementsblokken) hebben wij voldoende  expertise in huis. Wij trachten steeds op de hoogte te blijven van een snel veranderend marktsegment. Op die manier kunnen wij u een realistisch en accuraat advies bieden.

EPB en EPC
OrBu kan voor uw woning het EPB dossier opmaken. Wij trachten voor uw woning een optimale oplossing voor de stellen naar uw smaak. Kostenefficiëntie en praktische haalbaarheid zijn ons kernwaarden. Indien nodig, kunnen wij voor uw woning een volledige energetische analyse opmaken. Hierbij gaan wij in nauw overleg met u en uw architect.

Om bij te blijven met de snel evoluerende technieken omtrent Energie en EPB werkt OrBu samen met Ursel Consulting Group. Ook voor EPC doet OrBu beroep op de kennis van Ursel Consulting Group.

www.urselconsultinggroup.be
Afbeelding voor de dienst energie van OrBu
     

 

© Copyright 2015 by Björn Buysse

OrBu - GSM +32 478 38 56 25 - BTW BE0568 684 769 - ING Bank rekeningnummer BE06 3770 6065 2622